Nyheder/information

Indberetning af vandaflæsning

Ved indberetningen skal du bruge

Læs mere

Tømningsordning

I 2016 havde Jammerbugt Forsyning …

Læs mere

Spildevandsplan 2015-2020 + 10 årsplan

I forbindelse med udarbejdelsen af…

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål:
Hvornår får jeg regningen og hvordan læser jeg den?

Svar:
Forsyningen sender regninger ud midt januar og midt august hvert år. Regningen indeholder informationer om, hvor meget vand der er brugt og hvad taksten er.


Spørgsmål:
Mit vand er misfarvet og/eller lugter, hvad er der galt?

Svar:
Misfarvning og lugt skyldes brud på ledningen og du bedes derfor tage kontakt til forsyningen, så vi kan få repareret bruddet. Når bruddet er repareret skal installationerne i huset skyldes igennem. Du bør ikke drikke vandet hvis det er misfarvet eller lugter og det kan ikke anbefales at vaske tøj, da vandet kan indeholde jern og mangan der kan misfarve eller på anden måde skade tøjet.


Spørgsmål:
Der kommer ingen vand ud af hanen, hvad skyldes det?

Svar:
Det er en god idé at ringe til forsyningen og høre om de har lukket for vandet, da det er muligt, at der er sket et brud på ledningen og der derfor ikke kommer noget vand. Vi meddeler normalt borgerne og medierne inden vi lukker for vandet, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at afhjælpe problemet hurtigt.


Spørgsmål:
Kan jeg blive tilsluttet til Langdal Vandværk?

Svar:
Det er kun muligt, at blive tilsluttet Langdal Vandværk, hvis din ejendom ligger inde for vores forsyningsområde. Er du i tvivl om du ligger inde for forsyningsområdet kan du altid ringe til forsyningen og få svar på spørgsmålet.